Uw partner in zwak- en sterkstroom
  • elektrotechniek

ICT & Netwerken

Elektrotechniek-Emmen heeft ruime ervaring in het aanleggen van data- en ICT netwerken. Het bedrijf is gekwalificeerd RDC installateur. Hierdoor kunnen gecertificeerde UTP, FTP en glasvezel netwerken worden aangelegd. Ook het koppelen van diverse gebouwen cq. locaties kunnen wij voor u realiseren. 
 

Stabiliteit is natuurlijk het fundament voor het complete netwerk! Kennis en apparatuur is binnen ons bedrijf aanwezig om voor u backbone verbindingen te realiseren.
Onze kennis stopt niet bij het aanleggen en adviseren van een passief netwerk. Als een van de weinige ICT installatiebedrijven bouwen wij zowel passieve als actieve netwerken!

Netwerkapparatuur

Professionele netwerkapparatuur voor een stabiel netwerk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Het opzetten en beheer van uw datanetwerk kunt u aan Elektrotechniek-Emmen over laten. Met gedegen kennis en de juiste apparatuur kunnen wij uw organisatie voorzien van switches en routers. 
Netwerk is vandaag de dag niet enkel bruikbaar voor datacommunicatie. Met behulp van de juiste apparatuur kunt u ook spraak, voice over IP en andere zaken over uw netwerk versturen. Door deze integratie van spraak en data is er nog maar een bekabelings-infrastructuur benodigd!
Contact

Storingsdienst 24/7: 0591-785254 (na 16.15 - 06 18745659)

Elektrische installatie
laten installeren
Datanetwerk
laten aanleggen
Brand / inbraakbeveiliging
laten installeren